Dokładnie za miesiąc rozpocznie się pierwszy z trzech pakietów kulinarnych zorganizowany przez hotel Resort Bryza & SPA. Imprezy odbędą się w ciągu czterech miesięcy. Ich główna idea to gotowanie "na żywo".Najbliższa impreza w hotelu Bryza Resort & SPA odbędzie się w dniach 20-23 lutego. Podczas tego pakietu szefowie kuchni pokażą gościom tajniki przygotowania dań kuchni francuskiej. Oprócz tego nie może zabraknąć degustacji francuskich win. Początkiem kwietnia odbędzie się analogiczna impreza, jednak pod znakiem kuchni włoskiej. W dniach 8 - 11 maja goście będą mieli okazję rozkoszować się japońskim sake i poznać sposób przygotowania japońskich potraw.
Podczas spotkań nieodłącznym elementem będzie degustacja wcześniej przygotowanych potraw oraz win. W programie przewidziano również czas spędzony w Centrum Wellness & SPA na wybranym przez siebie masażu. Dla wszystkich gości będzie również udostępniony kompleks basenów i saun.
Notatki prasowe
Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres:
[email protected]