Szybkie wyszukiwanie
Pałac Żelechów
21.02.2013

Gastro-Hotel - Ponad 20 edycji!

To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.


26 - 28 lutego (wtorek - czwartek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38 czekać będzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.



Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.


CIEKAWE POKAZY


Speedbar

Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Świata w sztuce flair Krzysztofa Drabika - pseudonim artystyczny James Bond - Agent 007. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość. W czasie pokazu zmienia się w dziką , nieokiełznaną bestię. Jest szybki i nadzwyczaj dokładny.


Carving

Sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują  kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i bogatą kolorystyką.

Określenie „sztuka kulinarna” w pełni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posiłku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym.

Zapraszamy na pokazy Dariusza Ślusarczyka na targach Gastro-Hotel.


Szkolenia

Na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu 26 - 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.

- Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii

- Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii

- Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa

- Techniki obsługi kelnerskiej

- Wino w gastronomii

- Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości


Konkurs

Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie:Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Bałtycka Kuchnia Regionalna.


Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl




INFORMACJA PRASOWA
POWRÓT

Notatki prasowe

Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]
Informujemy, że serwis korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies. Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza akceptację Polityki Cookies Zamknij zamknij