24.10.2011
Hilton Gdańsk świętuje swoje pierwsze urodziny
Urodziny odbyły się 6 października i połączone były z premierą pierwszej książki kulinarnej Marka Konrata i Szefów Kuchni hotelu Hilton Gdańsk „Odkrywanie Smaku”.
Urodziny nie odbyły się raczej w kameralnej atmosferze. Gośćmi było tylko najlepsi klienci i przyjaciele. Uroczystość urozmaicił program imprezy, w którym znalazły się m.in. pokaz live cooking w wykonaniu szefów kuchni Hilton Gdańsk, degustacja win, podpisywanie premierowego wydania książki "Odkrywanie Smaku" oraz aukcja charytatywna na rzecz Fundacji Hospicyjnej.
Źódło:http://dom.trojmiasto.pl
POWRÓT - "Czytelnik sięgając po tę książkę może się spodziewać atrakcyjności dań, trochę wiedzy o winach i takiego ośmielenia, że może sobie pokuglować sam. To jest pewna wskazówka, w jakim kierunku można pójść komponując danie z winem, ale bez żadnego obowiązku, że to tak powinno wyglądać. Człowiek powinien się ośmielić i przekonać się sam, co mu będzie najbardziej odpowiadać. Bo najlepsze wino to takie, które po prostu nam smakuje" - powiedział nam Marek Kondrat.
Urodziny nie odbyły się raczej w kameralnej atmosferze. Gośćmi było tylko najlepsi klienci i przyjaciele. Uroczystość urozmaicił program imprezy, w którym znalazły się m.in. pokaz live cooking w wykonaniu szefów kuchni Hilton Gdańsk, degustacja win, podpisywanie premierowego wydania książki "Odkrywanie Smaku" oraz aukcja charytatywna na rzecz Fundacji Hospicyjnej.
Źódło:http://dom.trojmiasto.pl