Zamek Ryn
Szybkie wyszukiwanie
9.10.2018

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering 360° ma nowego Dyrektora Gastronomii

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering 360° ma nowego Dyrektora Gastronomii

Pan Krzysztof Nosek objął stanowisko Dyrektora Gastronomii w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel i Mazurkas Catering 360°. Z branżą kulinarną związany jest już od 12 lat. Doświadczenie zdobywał zarówno na stanowisko kierowniczych (kierownik gastronomii i kierownik zmiany), jak i na stanowisku kelnera. Pracował w katowickim i krakowskim hotelu, należącym do jednej sieci. Na liście swoich doświadczeń zapisał również pracę w kilku innych polskich hotelach, m.in. Marine Hotel, Zamku Kliczków i Pałacu Bonerowskim, a także w hotelach za granicą.

Podczas swojej pracy na kierowniczych stanowiskach odpowiadał m.in. za zarządzanie personelem managerskim i za wyniki finansowe podległych mu restauracji i obiektów. Aktywnie udzielał się podczas ustalania realizacji strategii rozwoju tych obiektów i tworzenia nowych produktów sprzedażowych.

Pan Krzysztof jest miłośnikiem golfa i oczywiście miłośnikiem dobrej kuchni. Jego motto powtarzane za Charlesem Noblem brzmi: „trzeba mieć wielkie cele, by nie poddać się przygnębieniu z powodu małych niepowodzeń”.

Na stanowisku Dyrektora Gastronomii w Mazurkas Catering 360° oraz MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel odpowiadać będzie za współtworzenie realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Pośród nowych obowiązków znajduje się m.in. optymalizacja polityki zakupowej firmy, budowanie relacji z dostawcami i zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas.

INFORMACJA PRASOWA

POWRÓT
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Warszawa
mazowieckie

Zobacz

Notatki prasowe

Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: news@mojekonferencje.pl