20.09.2013
Najlepsze menu konferencyjne w Hotelu Podzamcze
Indywidualnie dobrane menu, zestawy konferencyjne, lunche, kolacje, grille i ogniska. Wszystko z pasją i dbałością o każdy detal. Hotel i Restauracja Podzamcze w Górze Kalwarii otwiera się dla gości biznesowych.
Hotel Podzamcze nieopodal Warszawy to ciepłe i niezobowiązujące miejsce. Od lat specjalizuje się w organizacji niezapomnianych przyjęć, wesel i eventów firmowych. Swoich klientów korporacyjnych Hotel Podzamcze pragnie wyróżnić szczególnie. Z myślą o nich powstała nowa wyjątkowa oferta smaków.
Gęsie udo z jabłkiem i sosem śliwkowym, marynowana karkówka z grilla z ziemniakiem z pieca czy chateaubriand podane na grzance ze szparagami – to tylko niektóre propozycje z nowej karty menu hotelowego. Restauracja Podzamcze zapewnia zaplecze cateringowe nawet dla najbardziej wymagających organizatorów spotkań branżowych.
Ponadto kompleks dysponuje znakomitym zapleczem szkoleniowym. Dwie sale konferencyjne w Hotelu Podzamcze pomieszczą odpowiednio 200 i 50 osób. Oba obiekty są w pełni klimatyzowane oraz wyposażone w profesjonalny sprzęt i bezprzewodowy internet. Wszystko co konieczne by efektywnie spędzić czas na szkoleniu a prezentacja firmowa była na najwyższym poziomie.
Chcąc jak najlepiej zaspokajać potrzeby klientów Hotel Podzamcze każde wydarzenie planuje indywidualnie. Organizuje zarówno małe kameralne spotkania jak i wystawne bankiety na dużą liczbę gości. Ponadto przygotował atrakcyjne pakiety szkoleniowe a w każdy piątek zaprasza na roztańczone wieczory, gdzie wybrane drinki serwuje w atrakcyjnych cenach.
INFORMACJA PRASOWA
POWRÓT Hotel Podzamcze nieopodal Warszawy to ciepłe i niezobowiązujące miejsce. Od lat specjalizuje się w organizacji niezapomnianych przyjęć, wesel i eventów firmowych. Swoich klientów korporacyjnych Hotel Podzamcze pragnie wyróżnić szczególnie. Z myślą o nich powstała nowa wyjątkowa oferta smaków.
Gęsie udo z jabłkiem i sosem śliwkowym, marynowana karkówka z grilla z ziemniakiem z pieca czy chateaubriand podane na grzance ze szparagami – to tylko niektóre propozycje z nowej karty menu hotelowego. Restauracja Podzamcze zapewnia zaplecze cateringowe nawet dla najbardziej wymagających organizatorów spotkań branżowych.
Ponadto kompleks dysponuje znakomitym zapleczem szkoleniowym. Dwie sale konferencyjne w Hotelu Podzamcze pomieszczą odpowiednio 200 i 50 osób. Oba obiekty są w pełni klimatyzowane oraz wyposażone w profesjonalny sprzęt i bezprzewodowy internet. Wszystko co konieczne by efektywnie spędzić czas na szkoleniu a prezentacja firmowa była na najwyższym poziomie.
Chcąc jak najlepiej zaspokajać potrzeby klientów Hotel Podzamcze każde wydarzenie planuje indywidualnie. Organizuje zarówno małe kameralne spotkania jak i wystawne bankiety na dużą liczbę gości. Ponadto przygotował atrakcyjne pakiety szkoleniowe a w każdy piątek zaprasza na roztańczone wieczory, gdzie wybrane drinki serwuje w atrakcyjnych cenach.
INFORMACJA PRASOWA