18.09.2013
Poczuj klimat Ameryki w Radisson Blu
Przez cały wrzesień w krakowskim Radisson Blu będzie można poczuć klimat rodem z Ameryki. Restauracja Milk&Co przyciąga gości specjałami, którymi poszczyciłby się najlepszy amerykański szef kuchni.
Bufet Surf&Turf gwarantuje obfitość i różnorodność smaków, gdyż właśnie to jest cechą charakterystyczną kuchni amerykańskiej. Do najpopularniejszych dań należą soczyste steki, hamburgery oraz czekoladowe brownie. Hotel postanowił dostarczyć gościom możliwości skosztowania tych oraz wielu innych przysmaków. „
„Serwowany będzie cały indyk w towarzystwie bukietu warzyw oraz między innymi hamburgery w nietypowym rozmiarze small. Wielbiciele domowych wypieków będą mogli spróbować na przykład słynnego apple pie” – zachęca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu w Krakowie.
Nie trzeba jechać do Ameryki, aby doświadczyć smaku kontynentu zza oceanu. Wystarczy odwiedzić Milk&Co w dowolny wrześniowy czwartek, piątek lub sobotę.
Szczegóły dotyczące ofert hotelu na stronie:
www.mojekonferencje.pl/krakow/radisson-blu-krakow
INFORMACJA PRASOWA
POWRÓT Bufet Surf&Turf gwarantuje obfitość i różnorodność smaków, gdyż właśnie to jest cechą charakterystyczną kuchni amerykańskiej. Do najpopularniejszych dań należą soczyste steki, hamburgery oraz czekoladowe brownie. Hotel postanowił dostarczyć gościom możliwości skosztowania tych oraz wielu innych przysmaków. „
„Serwowany będzie cały indyk w towarzystwie bukietu warzyw oraz między innymi hamburgery w nietypowym rozmiarze small. Wielbiciele domowych wypieków będą mogli spróbować na przykład słynnego apple pie” – zachęca Stanisław Bobowski, Szef Kuchni Radisson Blu w Krakowie.
Nie trzeba jechać do Ameryki, aby doświadczyć smaku kontynentu zza oceanu. Wystarczy odwiedzić Milk&Co w dowolny wrześniowy czwartek, piątek lub sobotę.
Szczegóły dotyczące ofert hotelu na stronie:
www.mojekonferencje.pl/krakow/radisson-blu-krakow
INFORMACJA PRASOWA