Rozwiń swoje kompetencje na tegorocznych targach z branży HoReCa

Już w marcu tego roku odbędą się 24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. To jedne z najważniejszych wydarzeń z perspektywy branży HoReCa, na których to możemy spodziewać się bogatej oferty konkursów, pokazów, warsztatów i szkoleń przeprowadzonych pod czujnym okiem praktyków i autorytetów z kręgów hotelarstwa oraz gastronomii. Mamy przyjemność znaleźć się w gronie Patronów Medialnych tego wyjątkowego eventu.
Do jednych z kluczowych elementów programu należeć będzie druga sesja cyklu szkoleniowego "Profesjonalny Menedżer Restauracji", w trakcie którego uczestnicy zgłębią tajniki trendów i mechanizmów rynkowych, zaznajomią się z kwestią działań na rzecz rozwoju lokalu w wymiarze ekonomicznym, marketingowym, HR-owym, PR-owym i prawnym, a także dowiedzą się, jak sukcesywnie zbudować swój zespół od podstaw. Szczegółowe informacje dotyczące spotkania, a także kwestii samego uczestnictwa dostępne są na stronie - profesjonalnymenedzerrestauracji.pl.
Rozwijając biznes gastronomiczny warto również śledzić na bieżąco panującą w nim modę - taką możliwość dadzą nam natomiast konferencje i szkolenia z zakresu aktualnych trendów, dotyczących m.in. ograniczania marnotrastwa żywności oraz nawyków żywieniowych opartych na produktach roślinnych. Podniesienie swoich kwalifikacji zawodowych będzie natomiast możliwe za sprawą inspirujących pokazów oraz konkursów, przeprowadzonych z udziałem wybitnych person z branży gastronomicznej i telewizyjnej.
Na fascynatów oraz praktyków branży hotelarskiej czeka jeden z kluczowych punktów targów, czyli warsztat "Efektywny hotel - od koncepcji do sukcesu". Wydarzenie przybliży zainteresowanym szczegóły procesu wchodzenia hotelu na rynek - od momentu projektowania pomysłu, poprzez fazę inwestycyjną, aż do sukcesywnego otwarcia oraz utrzymania silnej pozycji wśród konkurencji.
Na Targach pojawią się wystawcy, którzy zaprezentują przybyłym kompleksową ofertę wyposażenia gastronomicznego i hotelowego w nowoczesnej odsłonie, propozycje nowatorskich rozwiązań technologicznych, produktów i półproduktów spożywczych dla wszystkich sektorów czy szeroką gamę asortymentu odpowiedniego dla obiektów noclegowych oraz konferencyjnych. To fantastyczna okazja na zapoznanie się z aktualną ofertą dostępnych na rynku dóbr, które mogą wspomóc nas w sukcesywnym dotarciu do klientów.
Wydarzenie odbędzie się w dniach 25-27 marca 2020 roku w Nadarzynie, Al. Katowicka 62, Hala F
Po szczegółowe informacje zapraszamy tutaj: eurogastro.com.pl
INFORMACJA PRASOWA