Miłosz Kowalski objął stanowisko executive chef w przygotowywanym do otwarcia Hyatt Place Kraków

Hyatt Place Kraków powstaje na zachód od centrum miasta. Niedługo odbędzie się jego otwarcie. W środku hotelu znajdzie się Restauracja Zoom, którą zarządzać będzie Miłosz Kowalski.

Wcześniej związany z Pieniny SPA Resort w Szczawnicy Miłosz Kowalski objął stanowisko Szefa Kuchni szykującego się do otwarcia hotelu Hyatt Place Kraków.

Miłosz Kowalski pracował w wielu obiektach zarówno polskich, jak i zagranicznych. Jego przygoda z gastronomią trwa nieprzerwanie od 1998 roku, kiedy to objął stanowisko kucharza w Restauracji Cyrano de Bergerac w Krakowie. Po drodze były takie hotele w Polsce, jak Hotel Royal w Krakowie, Radisson Blu Kraków, Hilton Garden Inn Airport Kraków, Puro Hotelu Kraków Kazimierz i  Pieniny SPA Resort.

W latach 2006-2010 wyjechał do Wielkiej Brytanii, gdzie pracował  jako chef de partie w Mallory Court Hotel oraz jako sous chef w Ashone Hill.

Gratulujemy p. Miłoszowi nowego stanowiska i trzymamy kciuki za sukcesy!

INFORMACJA PRASOWA

fot. Greg Rygiol (www.4more.pl) / strona https://miloszkowalski.pl/

Notatki prasowe

Notatki prasowe oraz informacje o wydarzeniach branżowych prosimy przesyłać na adres: [email protected]

Mogą Cię zainteresować

Międzynarodowa konferencja krytycznych badaczy dziedzictwa odbędzie się w 2028 roku w Warszawie!

W 2028 roku Uniwersytet Warszawski będzie gospodarzem prestiżowej konferencji ACHS, skupiającej badaczy dziedzictwa z całego świata. Po raz pierwszy to wydarzenie odbędzie się w Polsce, przyciągając około 600 delegatów!

Hotel 5-gwiazdkowy w Krakowie - Radisson Blu Hotel Kraków z nowoczesnymi salami konferencyjnymi!

Wybierając Radisson Blu Hotel Kraków na miejsce swojego wydarzenia, zapewniasz sobie i swoim gościom najwyższy standard usług, doskonałą lokalizację oraz pełne wsparcie w realizacji nawet najbardziej wymagających przedsięwzięć. Dowiedz się więcej!

Nosalowy Dwór Resort & SPA - konferencja w górach

Nosalowy Dwór Resort & SPA to wyjątkowy obiekt położony pośród niesamowitych Tatr. Ponad 2000 metrów kwadratowych powierzchni konferencyjnej oraz niesamowite udogodnienia na najwyższym poziomie czekają na klientów biznesowych. Sprawdź!

Park Hotel Łysoń - 4-gwiazdkowy hotel w sercu Małopolski

Park Hotel Łysoń to luksusowy obiekt położony w malowniczym Inwałdzie, blisko Krakowa, oferujący nowoczesne centrum konferencyjne z sześcioma w pełni wyposażonymi salami. Bliskość mnóstwa atrakcji dla każdego. Odkryj, co jeszcze oferuje ten obiekt!

Nowoczesny hotel na konferencję w Wielkopolsce - Kompleks Ignasiak!

Kompleks Ignasiak to idealne miejsce na konferencje, szkolenia i spotkania biznesowe w cichej okolicy pełnej zieleni, z nowoczesnymi salami, rozbudowaną bazą sportowo-rekreacyjną i wyśmienitą kuchnią. Odkryj wyjątkowe możliwości organizacji wydarzeń w sercu natury!

Archiwum

Agata
Event Concierge

Szukasz obiektu na wydarzenie?

Pomożemy bezpłatnie znaleźć idealne miejsce :) Napisz na [email protected] lub skorzystaj z formularza.

Chcę wysłać formularz