BCC Events – Pałac Lubomirskich
Szybkie wyszukiwanie

Pałac Rozalin

wyślij zapytanie przejdź na stronę www

Opis obiektu

Pałac Rozalin mieści się na terenie malowniczego zespołu pałacowo - parkowego w Rozalinie, który kiedyś należał do Rozalii Rzewuskiej z książąt Lubomirskich. Znajdujący się tu pałac zaprojektowany przez Henryka Marconiego z XIX wieku to dziś jedno z najbardziej atrakcyjnych miejsc na organizację wesel, ślubów plenerowych, eventów i konferencji pod Warszawą.

Lokalizacja obiektu sprzyja organizacji biznesowych imprez. Położenie w pobliżu Warszawy gwarantuje zarówno bliskość tętniącego życiem miasta, jak i spokojną okolicę jednocześnie.

Obsługa obiektu specjalizuje się w organizacji wyjątkowych eventów, szkoleń, konferencji, eleganckich bankietów, a także pikników rodzinnych i firmowych.
Co roku na terenie posiadłości organizowane są między innymi zloty unikatowych samochodów zabytkowych.

  • Największa
    sala konferencyjna: 500
  • Łączna liczba
    miejsc noclegowych: 40
    • Dodatkowe udogodnienia:

    • Obiekty konferencyjne z parkingiem Obiekty konferencyjne z Wifi Obiekty konferencyjne w lesie

Sale konferencyjne i szkoleniowe

Pałac Rozalin to jedno z najbardziej atrakcyjnych miejsc na organizację szkoleń i konferencji w okolicach Warszawy. W profesjonalnie wyposażonym namiocie bankietowym można zorganizować konferencję nawet dla 500 osób.

Posiadłość pałacu jest zamknięta i dobrze strzeżona, dzięki czemu organizowane tu spotkania biznesowe i eventy są bezpieczne i mogą być utrzymane w dyskretnej i kameralnej atmosferze.

Liczba miejsc w ustawieniu
  Teatr Podkowa Szkoła
Namiot bankietowy 500 --- ---
Sala Główna w Pałacu 50 --- ---

Pokoje

Pokoje rozlokowane są w butikowym hotelu.

Istnieje możliwość przenocowania 40 osobowej grupy.
Łącznie posiadamy 19 pokoi.





Restauracja

Kuchnia w Rozalinie łączy ze sobą tradycyjne smaki w nowatorskiej odsłonie. Nasz Szef Kuchni – Tomasz Łagowski - wykorzystuje ekologiczne składniki od okolicznych dostawców. By być bliżej natury, stworzyliśmy własny ogród, w którym co roku siejemy warzywa i owoce oraz uzupełniamy nowe odmiany ziół. Dzięki temu nasi kucharze, potrzebne im do przygotowania dań produkty, mają dosłownie pod ręką.